Jeg ved jo af gode grunde ikke hvad der kan være galt – men når det handler om en intolerance som jeg tror det er hos Charlie – kan det være alt mellem himmel og jord – dog må man starte sin mistanke et sted og her falder min tanke på korn indtaget. Godt nok har Charlie spist overvejende glutenfri – så det er nok mere kulhydraterne som nærer svampen i hans system der er synderen.

Alt mad indeholdene hurtige kulhydrater er derfor sat på stand by. Charlie har overvejende spist regal og brugen af det har jeg stoppet dags dato. Sideløbene har han fået lidt Taste of the wild og så naturligvis våd foder samt det jeg laver selv.

I dag har jeg fabrikeret nye “farsbrød” til beaglerne – denne gang – uden korn af nogen art –

Jeg har 4 kg Wolfsblut hunters pride stående og det starter han op på i dag – sammen med våd foder og det hj. lavede mad.

Hver dag skal Charlie have:

  1. æble cider eddike
  2. mælkesyrebakterier
  3. en klat græsk yougurt.