Den 11. juli skrev jeg dette indlæg: http://www.beaglepack.dk/2015/07/en-allergi-beagle/

Oscar har som skrevet spist wolfsblut alaska salmon – men hans ører fik det ikke bedre ?? – hmm

Jeg har dog haft en mistanke om at laks måske kunne være et problem – for når Oscar fik tilskud af lakseolie så fik han mere snask i øjnene og efterhånden også dårlig mave. Når man så tog olien væk – forsvandt problemerne.

Nu er hans ører igen i udbrud og jeg venter på noget bestemt øre rens som jeg fremover vil bruge på ham. Det hedder TrizChlor og er et middel beregnet til hunde der udvikler ørebetændelse.

 

Jeg håber det vil ændre sig snart og at Oscars ører får det bedre.

Opdate: 19/8-15

Efter at have snakket med dyrlægen frem og tilbage er jeg sikker på at det ikke længere handler om allergi – men snarere – at Oscars ører er sådan konstrueret at han nemmere danner svamp/infektion i ørerne. Han har i forhold til f.eks. Charlie og Darwin nogle tunge ører som bare “falder” nedad hele tiden. Når så vi har en sommer som nu – med vekslende varme – kulde – og ikke mindst fugt – så kan dette meget vel danne en grobund for skidt og møg. Det er med andre ord rigtig vigtig med visse lang øre hunde at man er efter ørerne og får dem set efter.

Skulle det handle om en egentlig allergi – så ville Oscar også havde problemer andre steder i huden – og det HAR han IKKE haft på noget tidspunkt. Tværtom så har han den skønneste bløde og blanke pels – klare øjne uden snask – hvilket jo også er noget jeg har undret mig rigtig meget over.

Som ventet har jeg endnu engang måttet konstatere at Oscar IKKE kan med kornfri foder – han og de andre to er derfor kørt tilbage på Hills Natures Best (så længe det varer) Når jeg ikke længere kan skaffe dette foder vil beaglerne overgå til våd foder og hjemmelavet mad – for jeg orker ikke at lede efter mere tør foder til dem. Denne beslutning er truffet i sammenråd med resten af familien – som er helt enig på det punkt. Det handler jo om alle beaglers helbred og vi syntes ærlig talt de har prøvet nok på det plan

 

Oscar
Oscar