Oscar er ramt af et maveonde og er pt. på skånekost kombineret med zoolac. Skånekosten består af cous cous blandet med applaws kylling bryst på dåse – udover det får han også lidt James Wellbeloved pouches primært den med kalkun. Tørfoder bankes i stykker og blødes op med vand.

I dag har han dog spist lidt af sit nye allergi foder – som er et såkaldt koldpresset foder og dermed nemmere at fordøje – foderet er baseret på fisk og ris.

Det går fremad og i dag er afføringen begyndt at samle sig – dette kan skyldes at kroppen har fået ro – (skåne kost og zoolac) – men han er træt og vi går kun korte ture med ham. Oscar styrer selv den del og det er han god til.

Jeg er glad for at jeg aflyste hans operation som skulle have fundet sted på mandag – for det vidste jeg af erfaring at han ikke ville blive rask nok til – maven skal være i orden forud for sådan noget.

En noget slatten Oscar - men bedring på vej.
En noget slatten Oscar – men bedring på vej.