Det er ikke hvad som helst jeg kan give Oscar og det er nu helt udelukket at bruge visse light foder typer, da hans mave simpel hen ikke kan følge med. Det var lidt det jeg frygtede – og endnu engang har fået bekræftet – Oscars mave står af når fiber indholdet er over 4 % og her gælder det visse typer fibre som eks.vis plantefibre som der ikke må være for meget af. Hmm

Oscar er derfor tilbage på Regal foderet og lige nu arbejder vi på at hans mave igen bliver stabil. Han har været dårlig i dag – ikke ville spise eller gå tur. Han har dog spist JWB vådfoder samt også spist regal i eftermiddag. Han har også gået tur i eftermiddag. Han har virket træt det meste af dagen og villet være tæt på mig – sådan som det er når han har det skidt.

Beslutningen er derfor at han bliver på regal foderet og så får han tilskud af forskellige typer kornfri med lidt højere protein og moderat fedt og kalorier. Jeg har nemlig læst på lektien og nærmest fået et chok over disse light foder typer som rent faktisk ikke er en disse værd. Jeg er så chokeret at jeg lige nu ikke orker at pensle det ud – det må blive senere 

 

Opdate 17/12-14: Det går desværre ikke godt med Oscarmanden. Hans mave er helt i kludder og han nægter at spise andet end våd foder. Beslutningen er nu at han helt skifter foder og så starter vi helt forfra på ny. For nemheds skyld vil jeg stille og roligt køre Charlie og Darwin over på det “nye” foder – som er noget de alle har fået tidligere. Idag nægter Oscar at spise regal – men han har heller ikke været den af beaglerne som har fungeret bedst på det foder – det har været en nem løsning at bruge til ham – men må erkende at det bare ikke går længere. Det nye foder kommer hjem en af dagene – så vi har det før Jul og så starter jeg stille og roligt op på det. Oscar spiser i mellemtiden våd foder og en smule WB hunters pride som jeg har en rest af.

Oscar har behov for at sove  det ud
Oscar har behov for at sove det ud