I dag kom Oscar til skade under leg med Darwin. Darwin var ret voldsom, hvilket han nogle gange kan være og så er han hurtig som et lyn. Jeg ved ikke hvad der præcis er sket, da jeg ikke var hjemme dengang det skete. Men Darwin har fået skubbet til Oscar på en eller anden måde så han er væltet omkuld på ryggen. Da min ældste søn kommer til er der blodpletter overalt på stue gulvet – han råber på den anden søn som kommer til og de finder ud af at Oscar har skadet sin ene pote. Det er “vildt kloen” på højre forben som er revet op.

Kloen ser rigtig grim ud og sidder i en forvredet vinkel, så jeg ringer til min dyrlæge og får lov at komme senere på eftermiddagen.

Den korte version af det – er at kloen er brækket et godt stykke oppe under “fingeren”. Så Oscar bliver lagt i bedøvelse, samt får en lokal bedøvelse. Herefter bliver kloen revet af.

Såret bliver renset og Oscar får en forbinding på. Den skal han helst have på et par dage. Han får smertestillende og antibiotika – og det skal han også have den næste lille uges tid.

Ikke lige velset her op under Jul, hvor der er ekstra poster på budgettet – så der røg lige 1200 kr  – men jeg er glad for jeg tog af sted med ham. Kloen kunne have udviklet sig til noget meget værre og hvor betændelsen i så fald kunne brede sig op i benet på ham.

Oscars ødelagte klo
Oscars ødelagte klo
Og efter dyrlæge besøget
Og efter dyrlæge besøget