Jeg har ikke kunnet forstå hvor de små lysmancheter som sidder på mine julestager, blev af?

De “forsvandt” fra stagen og blev fundet igen og sat på – hmm –

I dag ser jeg så at der igen manglede 2. Darwin lå i vindueskarmen og hvad havde banditten mellem sine forben? En lysmanchet – ja da  – Så pludselig synes mysteriet at være opklaret – for det kunne jo kun være ham som meget fint pillede de her mancheter af julestagen 

Men som sædvanelig var Darwin jo uskyldigheden selv – og ikke et eneste blink, fold i panden eller noget som helst indikerede at han havde noget med det at gøre 

Det er så også første gang at Julestagerne er placeret i vinduet ud mod haven – og da beaglerne ofte ligger der og kigger ud – så kan man jo kede sig lidt og så lige nippe lidt til pynten  – Men nu piller jeg dem af allesammen – for det er ikke lige god kost for en beagle og en af dem er altså havnet i mavsen på Darwin – så jeg holder lige øje om den kommer med ud igen – en af dagene.

Julestagen med den manglende manchet
Julestagen med den manglende manchet
Darwin - helt uskyldig
Darwin – helt uskyldig