Charlie har nu fået kornfri foder med fisk knap en uges tid – og det har ingen effekt haft udover at han som vaneligt får kanon hård mave. Det sker der nemlig når foderet er kornfri – så derfor kombinerer jeg allerede nu med det foder han normalt får og hvori der indgår brune ris og havre. ET foder jeg mere end gerne vil blive på. Men igen kan jeg jo konstatere at kornfri foder langtfra er lykken.  Det er nemlig ikke kun Charlie der reagerer på den måde – næ, det gør de alle tre. Og nu jeg er ved det så får en hund yderst sjældent intolerance og eller allergi af korn, ris mv – derimod er det ofte proteinet den er gal med, hvilket videnskabelige undersøgelser også viser. Nok om det!

Jeg er derfor i syv sind og prøver nu at stoppe med at give ham glucosamin tilskuddet som han har fået gennem et par måneder – i stedet vender jeg tilbage på det gammel kendte luposan gelenk – og så ser jeg lige hvad der sker den næste tid.

Jeg har kigget hans ører nøje efter – de hverken lugter, er varme eller gør ondt – kan røre ham over det hele uden han reagerer – de er “kun” røde og det røde synes at blive værre om aftenen – altså i perioden efter han har fået glucosaminen – som han får om eftermiddagen.

Charlie