Den 15. februar fik Charlie fjernet venstre læbefold – grundet en kraftig svamp, som blev ved at vende tilbage. Operationen gik godt og han kom sig pænt hurtigt over det. Læben blev hel i løbet af en 14 dages periode.

Den 4. april – måtte vi af sted igen. Charlie fik fjernet højre læbefold, grundet at svampen nu var vendt tilbage igen. Også denne operation forløb godt og uden komplikationer. Læben var hel efter cirka 14 dage.

Der er nu gået lidt over 3 måneder siden den første operation og cirka 1 måned og 3 ugers tid siden den seneste operation.

Der er sket en markant forandring med Charlie. Han er blevet lidt smallere i ansigtet, sådan at forstå at de læbe folder han ikke længere har har forandret hans udseende. Vi kan se det meget tydeligt, men de som ikke ved noget vil ikke kunne se nogen forskel. Forandringen er blevet mere markant efterhånden, som ar og arvæv, hævelse med videre har fået tid at arbejde.

Det vigtigste her er dog at bemærke at svampen er fuldstændig væk – der har ikke været nogen som helst antydning – faktisk er hele Charlies krop ændret i det han førhen kunne virke lidt oppustet omkring maven – dette er også væk – og har helt sikkert skyldes svamp. I dag ved jeg jo at det hele skyldes forkert fodring.

Det første billede viser Charlie – taget i juli 2011 – læg mærke til bredden i og omkring snudepartiet på ham.

Det andre  billeder er taget i dag, 28/5-2012 – læg mærke til at snudepartiet nu syner smallere.