Der bliver lukket for kommentarer til mine indlæg her på siden. Dette skyldes at der nogen gange er nogen mennesker der syntes de skal lave sjov, ved at ligge åndsvage bemærkninger ind – klart at disse kommentarer bliver slettet. Det drejer sig også om folk der lige tror de kan ligge div. links til forskellige ting – Nike sko er blandt noget af det mest populære at forsøge at få mig til at linke til :roll:

I går aftes tikkede der endnu en kommentar ind – til indlægget om “Der kan kun bruges kornfri foder til beaglerne nu”. Kommentaren var skrevet i en tone der lod til, at vedkommende kendte til mig og mine hunde – indtil jeg kunne se at kommentar skriveren havde lagt et link ind til sin Internetbutik, som åbenbart handler med hunde og katte ting – blandt andet foder. Her flød mit bæger over og jeg blev

Jeg fik slettet kommentaren – men hæftede mig ved hvor den var sendt fra.

I dag til morgen skrev jeg en mail til ejeren af denne Internet butik og jeg citerer som følger:

Skal blot gøre opmærksom på at det er en meget uheldig politik I kører med, når I forsøger at ligge kommentarer ind på et indlæg jeg har postet på min hjemmeside.
Den slags skjult reklame for jeres Internetbutik er jeg ikke så dum at falde for – for den er naturligvis blevet slettet. Ingen skal forsøge at gøre reklame via mine hjemmesider.
Syntes ærlig talt det er noget svineri, at foregive at kende mig og mine hunde – samtidig med at I spammer med jeres reklamelort – FØJ – Den skal jeg nok give videre til andre.
Det er så hermed gjort – den er givet videre. Hvis nogen vil vide hvilken Internetbutik det handler om, kan man sende en mail til mig via min “Kontakt mig” form her på siden!!
Indtil videre er der lukket for kommentarer til mine indlæg. I bedes i stedet bruge Kontakt mig. Denne findes under “Sider” ved at bruge rullemenuen