Så er det sket i det område jeg bor. En løs hund har skambidt et rådyr til døde. Jeg håber der sidder en hundeejer med MEGET dårlig samvittighed – for selvfølgelig ved vedkommende hvad hans/hendes hund har gjort.  http://www.vejleamtsfolkeblad.dk/artikel/201103:Fredericia–Raadyr-skambidt-af-hund-i-Randalen

Jeg har skrevet det så tit herinde på min blog og jeg forstår simpel hen ikke de mennesker som slipper deres hunde løs i områder hvor der i forvejen er vildt til stede. Se for pokker at få snor på jeres hunde – så det kan være sikkert for alle både de vilde dyr som os som beholder vores hunde i snor. Alternativt kan man anskaffe sig en sporline som jeg selv anvender så hunden kan få lidt frit løb – men hvor man hurtigt kan hale ind på den hvis noget skulle dukke op.

Så sent som i dag så jeg to rådyr i vores område – og de sulter på grund af kulden og derfor rykker de tættere på beboede områder. 10 minutter før jeg så de to – var der lige passeret en løs hund og dens ejer. Hjemme får jeg via min bedre halvdel dette ovenstående link tilsendt. Jeg er vred over at sådan noget sker i sær når der er snor påbud på hundene. Folk tænker sig ikke om og det er sgu det mest forfærdelige.