Som diabetiker kæmper jeg en daglig kamp med insulin, motion, kost – ja hele min hverdag handeler om det. Jeg har som så mange andre diabetikere oplevet at gå lav – få føling som det også hedder og så ringer alarmklokkerne altså. Hvis det sker om natten er man ikke obs på samme måde, da man jo sover og derfor kan blodsukkeret være ret lavt når man kommer til sig selv.

Jeg har to gange oplevet min ene beagle, Charlie blive helt ude af den. Det virkede på den måde at han gik rastløst rundt foran min seng, hvor han flere gange var oppe og slikke mig i ansigtet for til sidst at springe op i sengen og stikke hele hovedet ned i ansigtet på mig. Når jeg så kom ud af min døs – kunne jeg med det samme mærke at jeg var lav. Mine arme – ja hele kroppen sover – du har ingen fornemmesle af tid eller kontrol over dine bevægelser. Så min ene beagle reagerer på det. Således også i nat. Efter jeg kom op fulgte han mig nedenunder og jeg målte mit blodsukker som var meget lavt omkring de 3. Derefter iagttog Charlie mig mens jeg spiste og langsomt blev mig selv igen. Charlie selv fik en godbid for han havde jo rent faktisk advaret mig. Derefter gik vi i seng og inden længe sov Charlie trygt, men han lå oppe i sengen hos mig til morgen og det gør Charlie normalt aldrig. Måske ville han lige sikre sig at der var liv i “mor” 😀

http://www.dogs4diabetics.com/applicants/success.html

http://www.natur-drogeriet.dk/frame.cfm?id=4659&sprog=1&grp=12&menu=1