furminator 1Beaglen har som udgangs punkt en meget nem pelspleje. Pelsen er vandskyende og tæt så der ikke sætter sig ret meget snavs i den. Vandet perler nærmest af på pelsen og så er det nemt at tørre en beagle hvis den er blevet våd eller har været i bad. I hverdagen bruger jeg en engangs vaskeklud hvis der er kommet lidt snavs på og vupti er “vapsen” fin igen.

Beaglen fælder ligesom så mange andre hunde – men da de enkle hår er ret lange er de derfor også rimelig nemme at fjerne fra tøj og møbler. Mine hunde ligger nu altid med et tæppe i en stol eller sofa også fordi beaglerne helst vil ligge på noget. Tæpperne vasker jeg i vaskemaskinen og den har da overlevet til nu Jeg vælger så mest at bruge de der dynetæpper som man kan købe til en billig penge ind i mellem – for her sætter hårene sig ikke fast. Beaglen danner underuld i løbet af året og det er godt at den får tyndet ud i det hvilket kan være svært hvis man ikke har det rette redskab

Jeg har forsøgt mig med en del forskellige børster uden det aller bedste resultat og beaglerne var reelt set ikke vilde med at blive børstet – men så faldt jeg over Furminatoren  – ganske enkelt en genial opfindelse.  Et enkelt strøg og der følger en masse underuld med af. Derfor kan jeg ikke lovprise denne børste nok og det bedste ved det er at beaglerne villigt lader sig børste med den – måske kan de mærke at den gør noget for pelsen

Furminatoren er ikke en billig investering – desværre Til en beagle skal man bruge størrelse medium – men til gengæld kan skærerne skiftes ud når de bliver sløve. Sådan en Furminator i beagle størrelse koster 349 kr. Men så behøver man heller ikke at tænke i børster de næste mange år – da den netop er meget holdbar.

Furminator