I år er turen kommet til at vores hus skal renoveres. Vi skal have nyt tag på og nye vinduer i det øverste samt vinduer i værelserne nedenunder. Gavlen mod vest skal også omfuges – så der er nok at gå til. Vi har jo været spændte på hvordan beaglerne ville takle at der kom fremmede mænd i deres have – såå da de satte det første stillads op for at renovere vores flade tag før de går i gang med selve tegletaget – ja da skældte og smældte beaglerne. Man må sige at de fik rørt stemmerne. Formiddagsturen måtte vi begynde med at gå ud af hoveddøren – hvor vi normalt benytter bagvejen – dette fandt beaglerne sig også i.

Da vi kom tilbage var de trætte og derefter kunne håndværkerne larme alt det de ville – for nu sov vi altså. Beaglerne har klaret denne første dag fint  så det er spændende hvordan det kommer til at gå den næste tid – for det vil tage noget tid med alle de ting vi skal have lavet.

Larm vil der blive – men mon ikke beaglerne affinder sig med det – måske kan man ligefrem blive gode venner med håndværkerne :)