Charlie fik i lørdags tømt sine analkirtler – så vidt så godt – . Det viste sig senere at han havde ravet noget maveinfektion til sig og har rent ud sagt haft dårlig mave. Dette har senere vist sig som tarmbetændelse. Jeg har godt set rundt om at mange hunde i vores område har mere eller mindre dårlige maver hvorfor jeg vil gå ud fra at noget virus er i omløb blandt hundene.

Charlie har dog – selvom han skulle af med afføring hypigt haft det ret godt. Han har leget, gået tur og ikke mindst spist. Jeg har dog valgt at give ham skånekost i form af Hills senstitive stomach som hundene altid får når deres maver er i uorden. Jeg er ikke tilhænger af kogte ris og kylling, selvom hundene gerne vil have det, så er der jo ingen næring i det.

Der er på nuværende bedring hos Charlie så jeg håber hans mave langsomt er på vej til at gå i orden.

hills stomach