I dag bliver min elskede beagle Oscar 2 år. 2 år er gået så hurtigt og der har været fuld fart på med at vokse, lære, snuse og udvikle sig til en rigtig beagle med alle de ting som hører med.

Da vi fik beskeden om at hvalpene var født kunne det ikke gå hurtigt nok med at komme ned og se dem. En uge efter fødslen så vi Oscar og hans søskende første gang. Og derefter gik tiden bare sååå langsomt indtil vi kunne hente Oscar hjem 8 uger gammel. Og nu er han så blevet 2 år og voksen.

Han er en ualmindelig rolig, uproblematisk beagle. Han er god som dagen er lang. Har sine små uvaner og vaner som bliver holdt vedlige – men ellers har han et godt samliv med Charlie – de to er bare pot og pande og passer på hinanden. Oscar er ikke så vild med at komme ud på ture – men foretrækker langt at være hjemme i sin have, som han har fri adgang til. Han bliver dog slæbt med på gå ture hver eneste dag og elsker når han møder sine hundevenner som han så lige skal lege lidt med – men hjemme er bedst ingen tvivl om det – og her deler han fint pladsen med Charlie og går ikke af vejen for at drille os alle sammen

oscargrHunde 030