Her er en rigtig beagle. Vel og mærke en en lille “slagsbror” og en “skrækkelig” fyr.

Vi har i denne sommer igen haft besøg af Hr. Pindsvin. Næsten hver eneste dag er han kommet luntende gennem haven i fast rutefart og det er altid om aftenen efter mørkets frembrud.

Beaglerne vil ikke have den slags besøg i deres have – næh, næh – det er vi hellere fri for. Men drille Hr. Pindsvin det vil vi gerne, selvom “mor” bestemt siger NEJ. Det der NEJ – det “hører” vi slet ikke for vi er så optagede af at “snakke” (gø og føre sig frem) med Hr. Pindsvin. Desværre ligger han bare der og vil ikke lege med os. Så vi forsøger at puffe og skubbe til ham – men han ruller sig sammen som en kugle. Så kommer “far” med hansker på og bærer Hr. Pindsvin væk  – ud af lågen – så han kan lunte af – æv æv.

Nå, men i aftes var han der igen. Vi prøvede igen at få ham i “tale” men nej det ville han ikke. “Far” kom så med hanskerne på – og idet han løftede Hr. Pindsvin op – sprang Charlie op og snappede efter ham og så – av av – Charlie peb og drønede væk i en vis sidevind mens han holdt sig på afstand.

Mathias løftede Charlie op og “mor” kiggede på ham – og hvad sad der i snotten på Charlie ? En pindsvine pig. Omgående blev den fjernet og Charlie fik en god bid og så var det ellers godnat for han drattede om i kurven krøllede sig sammen og faldt i en dyb søvn

I dag er der ingenting at se fra “overfaldet” og Charlie er sig selv. Nu må vi se i aften om det gentager sig ??

Dårlig næse 061Pindsvin