Der er hundeomgangs syge i vores område. Begge beagler har været plaget af dårlige maver og lidt opkast. Heldigvis er ingen af dem meget dårlige og deres mad vil de også godt spise. Jeg har dog tilsat lidt skånefuldfoder. I nat har Charlie således haft et uheld i sit bur hvor han kom til at lave stort og det kostede så noget rengøring og vasken tæpper til formiddag. Her hen under aften er de begge i bedre form og vi har gået en god tur på en times tid – så jeg håber det er ved at være ovre.

I går aftes havde vi igen besøg af Hr. Pindsvin – ak ja bliver han da ikke klogere?? Meen det tror jeg minsanten Charlie er blevet!! Efter hans møde med Hr. Pindsvin i fredags og han fik piggen i snotten – ja da gik han ikke så voldsomt til vores gæst i går aftes – men holdt sig på afstand. Da min yngste søn løftede Hr. Pindsvin op for at følge ham til dørs – da holdt Charlie afstand – så det har nok gjort avs at få stukket snotten DSC00429