Charlie forspiste sig i går i Kelloggs all bran, som begge hunde fik fat i ved et uheld. I løbet af eftermiddagen blev han mere sløv og hans stakkels mave posede noget ud her og der. Det virkede som om en slags ballon var pustet op i hans mave. Jeg valgte derfor at han ikke skulle spise før han var blevet “normaliseret” igen.

I går aftes gik jeg derfor en lille tur med ham og på den tur fik Charlie leveret to store omgange l… Efterfølgende blev maven normal igen og han livede op.

Her til formiddag lavede han igen en ordentlig gang l… som jeg dårligt nok kunne samle op fordi det skilte ad. Det var i hvert fald fiber så det batter. Det er altså ikke kun mennesker som har gavn af fibre i kosten. Det har vores hunde også selvom det må siges ikke lige at være hundemad – men ud kom det da igen

DSC00645