Vores dag startede som den altid plejer, hvor beaglerne  traskede ud af deres kurve og ned af trappen for så at hoppe op i vindueskarmen og ligge og blive vågne. Dernæst måtte “mor” nærmest smide dem ud af havedøren så de kunne få lettet ben, hvilket de også gjorde med et fornærmet utryk i fjæserne.

Så fik piben en anden lyd for nu skulle morgenmaden på bordet, eller rettere på gulvet. Charlie og Oscar fulgte med mens “mor” fik hældt først ymer og siden tørfoder i skålene. Efter at have sittet pænt fik de så deres mad serveret. Efter måltidet slog Oscar mave ovenpå sit bur mens Charlie rullede sig sammen i yndlingsstolen.

Min yngste søn Mathias kom ned og erklærede at han godt ville gå tur med Charlie, når han havde spist sin morgenmad. Oscar og “mor” begav os ud på en tur op i vores område og her fik Oscar lige hilst på et par hundevenner og så ellers snuset godt og grundigt over det hele. I det fjerne så jeg Mathias komme ind i området med Charlie, som sputede afsted i bedste beagle stil, med næsen i jorden.

Hjemme igen kom beaglerne ud i haven, mens “mor” lige skulle en smut ovenpå. Da jeg fem min. senere kommer ned, ser jeg en masse hvidt et eller andet ligge på græsplænen, og går udenfor.

Her mødes jeg af to beagler som bare jordede rundt i fuld firspring. Oscar forest med noget hvidt i munden. Oscar eller Charlie havde hugget køkkenrullen på bordet i stuen. Denne havde de nu flået i tusindvis af små stykker som lå og flød over hele græsplænen. Når sådan noget sker har man sjældnet kameraet i nærheden 🙂

Men skidt pyt beaglerne morede sig og det var jo det vigtigste.

Senere på dagen fik de deres foder i aktivitets bolden ud på græsplænen og her brugte de en god halv time på at spise. Bagefter blev græsplænene støvet godt igennem for foder inden de trætte lagde sig til at sove.

Efter aftenmaden gik “mor” og “far” en tur med Charlie og Oscar, og her rundende vi også lige området inden vi gik hjem og fik godnat mad.

 

omrade1

Fra vores grønne område

Loading