Måske ved I det ikke lige ! Men den hunde race jeg holder allermest af bliver brugt som laboratorie hund i stor stil.  Alle der kender racen ved at beaglen er en venlig og meget omgængelig hund. Den finder sig stort set i alt og er dermed desværre et oplagt emne til at eksperimentere med. Foderproduktcenter verden over herunder Hills, Royal Canin, Eukanuba m.fl. bruger denne dejlige hund til at finde ud af om deres foder nu også dur. Hundene stilles op i bure hvor de kun lige kan være, i bunden er der gitter som hundene står på, for nedenunder ligger en bakke hvor forskerne kan samle deres efterladensskaber op så de kan undersøge om hundenes tarmsystem tager godt i mod deres “dejlige foder”.  Man udtager også muskelmasse fra hundene som undersøges for at se om musklerne har det godt med det foder hundene spiser. De fleste beagler ender denne kummerlige tilværelse i pine fordi de (jo) dør en smertefuld dø.

Jeg sender dette budskab ud fordi det er på tide at folk får øjnene op for dette dyrplageri som overgår vores dyr dag ud og dag ind og dem der bliver rige er foderproduktcenterne. Jeg kan ikke sige det nok  LAD VÆRE AT STØTTE DISSE FODERSELSKABER.beagles2Ude til højre findes et link til Save the beagles. Læs det men det er hård læsning.